Un impacte solidari: Bona Voluntat en Acció aconsegueix 23.551,77 kg de donacions!

Aquesta primavera i estiu han estat mesos plens de generositat i solidaritat a Bona Voluntat. Gràcies a l’aportació inestimable de diverses entitats i persones solidàries, hem aconseguit reunir un total de 23.551,77 kg de donacions, incloent productes envasats, frescos i congelats. Aquesta mostra de suport ha permès que Bona Voluntat continuï brindant ajuda a 528 persones cada setmana. Volem expressar el nostre agraïment a tots els col·laboradors i col·laboradores que han fet possible aquesta fita, contribuint a millorar les vides de tantes persones necessitades.

Un esforç conjunt pel bé comú: Aquest assoliment no hauria estat possible sense la generositat de diverses institucions i empreses compromeses amb la causa social. Volem destacar la contribució de les següents entitats i persones:

  1. Amazon: Una empresa que va donar suport a la nostra missió amb una donació generosa, demostrant una vegada més el seu compromís amb la comunitat.
  2. Banc d’Aliments: La seva col·laboració ha estat essencial per aconseguir una gran quantitat de productes envasats, garantint que arribin a aquells que més ho necessiten.
  3. Parròquies de Santa Madrona i Lourdes: La solidaritat dels membres d’aquestes parròquies ha estat un exemple de com la comunitat pot unir-se per ajudar els més desfavorits.
  4. Coordinadora d’entitats del Poble-sec: Una mostra clara de com el treball conjunt entre diverses entitats pot tenir un impacte positiu en la vida de moltes persones.
  5. Ferrer, La Nau i altres: El suport d’entitats locals ha estat fonamental per diversificar les donacions i abastir una àmplia gamma de productes frescos i congelats.
  6. Forns del barri: Un agraïment especial als forns del barri (Miró, Santa Madrona, La Fabrique i Pedreres) per contribuir amb aliments frescos i deliciosos.
  7. Social Fooding i FI Group: Associacions amb una clara vocació social que han mostrat la seva solidaritat amb les persones.
  8. Club Rugby Buc i Oak House: Organitzacions que han fet possible que la solidaritat es combini amb l’esport per millorar la vida de la comunitat.
  9. Institut Quatre Cantons i Merrylife: La generositat de centres educatius i empreses ha estat un factor clau per assolir aquesta fita.
  10. Particulars: Finalment, donem les gràcies a totes les persones que han contribuït amb les seves donacions personals. Cada petit gest ha sumat per fer una diferència significativa.

La quantitat de donacions recaptades aquests mesos ha estat impressionant i ha tingut un impacte real en les vides de moltes persones. Gràcies a la generositat de diverses entitats i persones, Bona Voluntat en Acció pot continuar brindant ajuda a 528 persones cada setmana. Aquesta mostra de solidaritat és un testimoni de com la unió d’esforços pot crear canvis positius i fomentar una comunitat més compassiva i solidària. Estem agraïts i compromesos a seguir treballant amb dedicació i passió per millorar la vida dels més necessitats. Junts, podem fer la diferència!