Descobrint l’encant del Poble Espanyol: Una sortida inoblidable amb Dones en Acció

El passat 29 de juny, el grup Dones en Acció va viure una experiència especial i emocionant. Ens vam aventurar en una sortida inèdita al Poble Espanyol de Barcelona. Aquesta excursió va ser un moment de descoberta i diversió, ja que moltes de les dones no havíem tingut l’oportunitat de visitar aquest encantador lloc fins ara.

Una Joia Cultural a Barcelona: Ubicat als peus de la muntanya de Montjuïc, el Poble Espanyol és una recreació d’una típica vila espanyola que ofereix una mirada fascinant a l’arquitectura i la cultura de diferents comunitats d’Espanya. La seva peculiaritat rau en el fet que va ser construït per a l’Exposició Internacional de 1929, i després es va decidir conservar-lo com un espai cultural permanent.

En arribar al Poble Espanyol, ens vam sentir impressionades per la seva bellesa i autenticitat. Els carrers empedrats i les places acollidores ens van convidar a explorar cada racó d’aquest pintoresc llogaret. Amb entusiasme, vam iniciar el nostre recorregut, endinsant-nos en les intricades carreretes que ens portaven a diversos tallers d’artesans.

La connexió amb la història no es va limitar només a l’arquitectura i l’artesania, sinó que també vam admirar reproduccions de monuments icònics d’arreu del país, meravellant-nos amb la riquesa i diversitat arquitectònica que Espanya té per oferir.

La sortida amb les Dones en Acció al Poble Espanyol de Barcelona va ser una experiència màgica i memorable.