S’ofereix a les persones o famílies que pateixen un moment de fragilitat econòmica greu que no els permet poder fer-se càrrec de les despeses que generen cobrir la necessitat d’alimentació, neteja i higiene.

El servei inclou el repartiment gratuït i setmanal d’un lot d’aliments frescos i secs envasats a cada persona o família i el lliurament gratuït i setmanal d’articles de neteja personal, de la llar i altres articles de primera necessitat.

Les tasques de recollida dels aliments, preparació dels lots i repartiments les duen a terme un bon grup de persones de manera desinteressada.

Alimentació, higiene i neteja

Aquest servei és únic al districte de Sants-Montjuïc, acompanyat d’un pla de treball d’inserció sociolaboral, i té lloc els dijous i divendres. El servei és un suport a la dieta de les famílies i no cobreix totes les seves necessitats, tot i que les complementa en bona mesura. Més de 300 nuclis familiars formats per usuaris/es de l’entitat reben alimentació i productes d’higiene personal i de la llar en funció de la composició de les seves llars i la seva situació personal.