Taller de Halloween

Halloween és una festivitat màgica que ens permet endinsar-nos al món de la fantasia, les disfresses i, és clar, les emocions a flor de pell! Aquest any, vam decidir celebrar Halloween d’una manera única i creativa en el nostre taller especial, on els nens i nenes van explorar les seves petites pors i van deixar anar la seva imaginació.

Vam començar la nostra celebració amb una conversa sobre Halloween i els personatges icònics que caracteritzen aquesta festivitat. Els petits van aprendre sobre les històries darrere de bruixes, fantasmes, carbasses i altres elements essencials de Halloween. Després, amb l’ajuda de diferents colors de feltre, es van submergir en la creació i reproducció d’aquests personatges. Va ser sorprenent veure com els seus rostres s’il·luminaven amb cada puntada i detall que afegien a les seves creacions. Però no tot va quedar a la superfície.

També volíem explorar les petites pors que tots portem dins. Inspirats en les commovedores obres de l’artista Judith Scott, els nens i nenes van escriure i dibuixar les seves pròpies pors i preocupacions. Aquests dibuixos es van guardar en caixetes de llapis especials, creant un espai segur per expressar les seves emocions. Després, amb caps de llana de colors, els petits i petites van crear obres d’art que representaven les seves pors. Cada fil teixit simbolitzava la valentia d’enfrontar l’inconnex i convertir-lo en alguna cosa bella i creatiu. Va ser un exercici d’autodescobriment i superació personal, a més d’una expressió artística única.

Per tant, el nostre taller de Halloween es va centrar en dues propostes simultànies: la creativitat i l’expressió d’emocions. Va ser una celebració inoblidable que va preparar els nostres petits artistes per a la nit més emocionant i misteriosa de l’any. Ensenyar-los a canalitzar les seves pors i convertir-les en art és un recordatori de la importància d’abraçar les nostres emocions i transformar-les en alguna cosa bell. Donem les gràcies a la nostra voluntària Pepa per organitzar i dirigir aquest gran curs.