Festa del voluntariat

En una tarda vibrant del 27 d’octubre, el barri de Poble-sec es va omplir d’alegria per celebrar el Dia del Voluntariat a l’esdeveniment “Compartim Somriures 2023”.

La cita va tenir lloc al Centre Cívic El Sortidor a les 18:30h, i el més destacat d’aquesta trobada va ser la participació oberta de voluntaris i voluntàries de les diverses associacions i entitats del barri.

Aquestes trobades entre persones voluntàries i entitats són de suma importància per reforçar la col·laboració i el sentit de comunitat a Poble-sec. Durant la celebració, es van compartir històries inspiradores i es van reconèixer els esforços desinteressats de qui dediquen el seu temps i energia per fer del nostre barri un lloc més solidari i acollidor.

La festa del voluntariat és un recordatori que el poder de la comunitat rau en la voluntat dels seus membres per ajudar i recolzar els altres. Esdeveniments com “Compartim Somriures” ens mostren com, junts, podem fer la diferència a les nostres comunitats locals.

Agraïm a tots els voluntaris i voluntàries que fan possible aquesta tasca, i esperem que aquesta celebració sigui un incentiu per continuar compartint somriures i construir un Poble-sec més fort i unit.