Curs d’orientació cap a la Regularització

El passat 28 d’octubre va ser un dia significatiu per a la nostra comunitat. Vint persones usuàries es van unir a la nostra sessió d’Orientació per a la regularització, duta a terme amb passió i dedicació per la voluntària Abigail. Agraïm la seva valuosa col·laboració, ja que ens va permetre aprofundir en els aspectes essencials del procés de regularització.

Durant la sessió, vam abordar en detall el concepte d’arrelament per formació i vam explorar els intricats camins de l’arrelament social i el tràmit d’asil. Va ser una oportunitat per aprendre, debatre i aclarir dubtes, la qual cosa va resultar en una experiència enriquidora per a tots els presents.

Després de la xerrada principal, Abigail es va prendre el temps per abordar preguntes i preocupacions específiques de les persones assistents. I el millor de tot, estem emocionats d’anunciar que planegem repetir aquesta experiència molt aviat, centrant-nos en l’arrelament social per a aquells que encara tenen dubtes sobre aquest important tràmit.

Esdeveniments com aquests tenen un valor incalculable, ja que donen a les persones usuàries l’oportunitat de conèixer amb profunditat cada pas que han de donar en el procés de regularització. Volem agrair a totes les persones participants pel seu compromís i entusiasme, així com a la nostra dedicada voluntària Abigail.