Curs de servei domèstic

El passat 31 d’octubre, vam organitzar un valuós curs sobre servei domèstic que va resultar ser una experiència enriquidora. La nostra dedicada voluntària, Myriam, es va convertir en la guia d’un grup de persones usuàries de Bona Voluntat en Acció, compartint la seva experiència i saviesa entorn al tractament de la roba.

La sessió es va centrar en una sèrie d’accions clau relacionades amb el maneig de la roba a casa. Entre aquestes accions, es va destacar l’ús adequat d’electrodomèstics per assecar, planxar i rentar la roba. La Myriam va compartir consells pràctics i trucs que simplifiquen aquestes tasques quotidianes, permetent a les persones participants adquirir habilitats que poden millorar la seva qualitat de vida. Aquest curs s’ha convertit en una oportunitat valuosa per aquells que busquen aprendre i créixer. Aprendre l’art del servei domèstic no només implica dominar tasques pràctiques, sinó també adquirir un conjunt d’habilitats que serà d’ajuda per trobar feina i que faciliten la vida quotidiana.

Agraïm a Myriam per la seva generositat en compartir el seu coneixement i a totes les persones participants pel seu compromís i entusiasme.