Combatint l’estrès i l’ansietat a través del moviment expressiu

En l’última sessió del Grup de Dones en Acció, hem tingut l’oportunitat de participar en una activitat de “Moviment expressiu: Alternatives davant l’estrès i l’ansietat”, facilitada de nou pel PIAD i per Carola Barbiel.

Durant aquesta enriquidora sessió, vam començar expressant-nos i deixant anar tota la càrrega que portem dins en aquest espai segur. Després, a través del moviment del cos, vam tenir l’oportunitat d’alliberar tensions i relaxar-nos profundament. A més, vam aprendre noves eines d’autocura que podem utilitzar en el nostre dia a dia per afrontar millor l’estrès i l’ansietat.

Volem expressar un agraïment sincer al PIAD i a la Carola Barbiel per fer possible aquesta meravellosa experiència. La dedicació i el suport han sigut fonamentals per al nostre benestar i creixement personal.

Continuem explorant l’autocura i el moviment expressiu com a eines per al creixement i la curació. Seguim endavant amb determinació i gratitud, sabent que tenim un espai segur i de suport per créixer i sanar. Moltíssimes gràcies de nou!