Dones empoderades amb Salwa El Gharbi

Aquest dimarts 19 de març, hem tingut l’extraordinària oportunitat de rebre la visita de Salwa El Gharbi, una jurista experta en igualtat, interculturalitat i migracions. Salwa ha liderat una xerrada-taller titulada “Dones empoderades: desigualtats i drets”, en la qual vam tenir la possibilitat de reflexionar juntes sobre les nostres experiències com a dones en un món marcat per les desigualtats.

Durant aquest enriquidor esdeveniment, hem adquirit noves perspectives i eines per enfortir la nostra autonomia i autoestima. Volem expressar un profund agraïment a Salwa per compartir el seu coneixement i la seva inspiració amb nosaltres. També volem agrair a totes les participants per contribuir a la creació d’un espai tan acollidor i enriquidor.

Seguim compromeses en el camí cap a la igualtat i l’empoderament de les dones. A través del diàleg, la reflexió i la col·laboració, continuem construint un futur més igualitari i just per a totes. Gràcies a totes per ser part d’aquest important moviment de canvi