El concert solidari de Jazz-Swing “Duets” va ser tot un èxit!

Ens complau compartir amb tots vosaltres que el concert solidari de Jazz-Swing “Duets” va ser una experiència inoblidable! Amb el suport i la participació de tots els assistents, vam aconseguir reunir a 350 persones en una nit plena de música i solidaritat.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a cadascun dels qui van assistir i van fer possible aquesta meravellosa jornada. Sense la vostra presència i suport, no hauria estat possible aconseguir aquest èxit tan rotund.

Un agraïment especial mereixen els artistes que van fer brillar la nit amb la seva música extraordinària. Stefano Gran, amb la seva esplèndida veu d’òpera i el seu toc de crooner, va captivar els cors del públic. Així mateix, Bàrbara Breva, amb la seva increïble interpretació de jazz, blues i pop, va aportar una energia contagiosa a l’escenari. Gràcies per compartir el vostre talent i la vostra passió amb tots nosaltres!

També volem mostrar la nostra gratitud a la Sala Luz de Gas per cedir-nos generosament l’espai per a aquest esdeveniment tan especial. La vostra col·laboració va ser fonamental per fer possible aquesta nit màgica i plena de solidaritat.

En definitiva, el concert solidari de Jazz-Swing “Duets” va ser una mostra magnífica del poder de la música per unir a les persones i generar un impacte positiu a la nostra comunitat. Gràcies a tots per ser part d’aquesta meravellosa experiència!