Connectant emocions, grup de Dones en Acció

El mes de gener, en el Grup de Dones en Acció, vam dedicar una sessió especial al tema de l’autoestima i les emocions. Mitjançant diverses dinàmiques, vam crear un espai acollidor on vam poder expressar-nos lliurement, compartint les nostres emocions i vivències més profundes. Va ser un moment de reflexió sobre les nostres pròpies qualitats positives i de compartir afectuosament allò que ens agrada tant de nosaltres com dels altres. Aquesta experiència va ser profundament enriquidora, permetent-nos connectar de manera més íntima i prioritzar el nostre benestar emocional.

A més, vam tenir l’oportunitat d’assistir a una interessant xerrada informativa a càrrec de les companyes del PIAD (Punts d’Informació i Atenció a les Dones) de Sants. Durant la sessió, ens van oferir una visió completa dels serveis i recursos que proporcionen, els quals considerem fonamentals: atenció i acompanyament social personalitzat des de la perspectiva de gènere, incloent informació, assessorament, orientació, així com assistència jurídica i psicològica. A més, vam conèixer la varietat de tallers gratuïts, grups de suport i activitats de creixement personal que ofereixen.

Estem profundament agraïdes pel temps i l’esforç dedicats per les membres del PIAD, i valorem tota la informació proporcionada, la qual ens ajudarà a enfortir el nostre treball en xarxa i a millorar els serveis que oferim a la comunitat.