Taller de Creació de Polseres

El dilluns 12 de febrer, Bona Voluntat en Acció va acollir una emocionant activitat en col·laboració amb els companys i companyes d’Amazon: un taller de creació de pulseres destinat als nens i nenes del nostre programa de Reforç Escolar.

Un total de 18 infants d’educació primària van participar en aquesta estimulant jornada, explorant diferents tècniques per a la creació de pulseres amb fils. Amb el suport dels experts d’Amazon, els i les nostres artistes van aprendre noves habilitats i van deixar volar la seva imaginació per crear peces úniques i colorides.

La sessió va ser molt més que una simple activitat artística; va proporcionar un espai distès i creatiu on els nens i les nenes van poder expressar-se i gaudir del procés de creació. Va ser un recordatori de la importància de fomentar la creativitat i la col·laboració.

Des de la nostra organització, volem expressar un profund agraïment a Amazon per brindar-nos aquesta oportunitat de compartir moments de creativitat i aprenentatge amb els nostres nens i nenes. Esperem continuar col·laborant en futurs esdeveniments que beneficiïn a la nostra comunitat.