Visita al Parc de Bombers de Montjuïc

El passat divendres 19 de gener, els nens i nenes de BVA (Bona Voluntat en Acció) va tenir l’oportunitat única de viure una experiència fascinant al Parc de Bombers de Montjuïc. Amb 40 nens i nenes del reforç escolar, vam explorar aquest indret ric en coneixement i adrenalina!

Volem expressar el nostre profund agraïment a tot l’equip de bombers que van fer possible aquesta trobada tan especial. Van anar més enllà de les seves responsabilitats i no només ens van mostrar les instal·lacions del parc, sinó que també van compartir informació sobre com actuar en cas d’incendi. Tots els nens i nenes van absorbir cada detall i vam aprendre conjuntament, creant una experiència educativa i memorable per a tots.

Un agraïment especial al Sergio, el bomber que ens va acollir amb generositat. Va adaptar la visita perquè tots els nostres nens i nenes poguessin gaudir al màxim de l’experiència, fent-la única i personalitzada.

Finalment, no podem oblidar agrair de tot cor les 9 persones voluntàries que van acompanyar-nos malgrat el mal temps i la pluja. La vostra dedicació i suport van ser la clau per fer aquesta jornada possible. Gràcies per fer-ho realitat!