Risoteràpia

El passat dimarts 6 de febrer, el Grup de Dones en Acció va tenir el plaer de viure una experiència transformadora amb una sessió de risoteràpia conduïda per Nadia Zúñiga -actriu, risoterapeuta i experta en igualtat- amb el suport del PIAD.

Aquesta activitat no només va ser una oportunitat per a gaudir d’un moment de rialles i diversió, sinó que també va representar un “tastet” dels nombrosos tallers que oferim. L’objectiu fonamental és proporcionar un espai segur i enriquidor on les dones puguin reunir-se, aprendre i compartir en relació a la prevenció de les violències masclistes i la sensibilització sobre els drets de les dones.

Durant la sessió, vam treballar des de l’humor, connectant amb la “pallassa” que totes portem dins. A través de jocs, rialles i moments d’autocura, vam tenir l’oportunitat de conèixer-nos més profundament, abraçant el nostre jo més autèntic i espontani.

Aquesta experiència ens va permetre deixar enrere la vergonya, reforçar la nostra autoestima i reconciliar-nos amb nosaltres mateixes. Seguirem treballant per crear més espais com aquest, on les dones puguin continuar creixent i connectant en comunitat.