TESTIMONI ROBERT

Amb motiu de la celebració del 25è Aniversari de Bona Voluntat en Acció, volem compartir testimonis de voluntaris i voluntàries de l’entitat on ens expliquen què fan, com se senten amb el que fan, quines experiències han viscut amb nosaltres…

Robert Badia

“Fa 10 anys vaig començar la meva col·laboració a BVA en l’Àrea de Voluntariat. Degut a la meva disponibilitat, al principi m’era possible assistir a la seu del Carrer del Roser els dilluns a la tarda i més tard, davant la impossibilitat d’anar-hi en persona, la meva tasca es realitza a distància, des de casa.
Tot i que l’actual seu del Passeig de Montjuïc és fantàstica, jo recordo amb molt de carinyo l’època de la seu del Carrer del Roser. Treballava amb la Maria Rosa, qui em va acollir i qui em va introduir a les fites i el funcionament de Bona Voluntat. També vaig estar un temps amb  l’Agustí donant un cop de mà en la preparació dels lots d’aliments. Amb tots dos tinc ara un sentiment de germanor molt profund. L’ambient era fantàstic: es contagiava l’entusiasme, la inspiració que produeix el plaer pel treball i l’amor pel servei als altres.
En l’actualitat, segueixo col·laborant en l’Àrea de Voluntariat, des de casa, amb la Maria Rosa i la Mercè. Com em motiva treballar amb elles, amb el seu carinyo i enorme dedicació! Des de casa, ajudo a cercar voluntaris des de diferents plataformes online i un cop trobats, a organitzar l’agenda per a què els candidats siguin entrevistats abans de ser reclutats.
Dono molt les gràcies a BVA per l’oportunitat de servir i desitjo de tot cor que aquesta col·laboració continuï per molts anys més!”