Tastet de Risoteràpia per a les Dones en Acció


En aquest article, compartirem una experiència excepcional viscuda recentment pel grup de Dones en Acció gràcies al Programa d’Intervenció en Àmbits de Dones (PIAD) i la professional Carla Carjardo. Durant una sessió de 1 hora i 30 minuts, les dones van poder experimentar els beneficis de la risoteràpia, una estratègia de sanació basada en el riure que influeix positivament en el seu estat d’ànim i el seu benestar físic i mental.
La risoteràpia és més que una simple activitat divertida, és una eina poderosa per a la salut i el benestar emocional. Sota la guia experta de la Carla Carjardo, el grup de Dones en Acció va tenir l’oportunitat de retrobar el seu esperit lúdic i experimentar moments de puresa i alegria autèntica.

Durant aquest tastet de risoteràpia, les dones van poder jugar, expressar-se des del cor i riure sense inhibicions. L’ambient era càlid i acollidor, creant un espai segur on podien deixar enrere les preocupacions i connectar amb la seva espontaneïtat. La vergonya va desaparèixer i la diversió va prendre el relleu.

El poder del riure va començar a manifestar-se a mesura que les dones compartien rialles contagioses. El riure va estimular l’alliberament d’endorfines, hormones de la felicitat, que van generar una sensació de benestar generalitzada. Això va influir positivament en els seus estats d’ànim i els va permetre experimentar moments de relaxació i connexió.

La risoteràpia és una pràctica que pot tenir efectes terapèutics duradors. A més de millorar l’estat d’ànim i reduir l’estrès, també pot ajudar a millorar el sistema immunològic i promoure la salut en general. Les dones en Acció van poder experimentar aquests beneficis durant la sessió, i segurament els efectes positius continuaran després.
La sessió de risoteràpia proporcionada pel PIAD i la professional Carla Carjardo va ser una experiència meravellosa per al grup de Dones en Acció. Durant 1 hora i 30 minuts, van poder gaudir d’un espai segur on podien riure, jugar i connectar amb la seva espontaneïtat. A través d’aquesta pràctica, van experimentar moments d’alegria pura i van alliberar-se de les càrregues emocionals. La risoteràpia és una eina poderosa per a la sanació i el benestar, i aquest tastet va ser només el principi d’un viatge cap a una vida més alegre i plena. Les dones en Acció estan agraïdes pel regal de riure i estan decidides a continuar explorant noves formes de trobar la felicitat i el benestar en les seves vides.