Ronda de donatius i agraïments d’abril!

Actualitzem la informació sobre els donatius que hem rebut en el que portem d’abril! Ens sentim molt afortunats i afortunades de poder seguir rebent tanta generositat de manera constant, moltíssimes gràcies pel suport!

En primer lloc agraïr de tot cor una vegada més a Social Fooding i Hotel Campanile pel donatiu de 60 kg de llenties. Com sempre, ho apreciem molt de cara al repartiment d’aliments que realitzem.

En segon lloc enviem un agraïment enorme a diversos forns del barri per la donació de entre 20 i 23 kg de pa variat que ens lliuren cada dijous. Moltíssimes gràcies al Forn Miró, Forn Pedreres, Forn La Fabrique i el Forn Santa Madrona!

També agraïm a Santiveri pel donatiu que ni més ni menys de un total de 271 kh repartits en productes dietètics basats en galetes, llet i infusions, moltes gràcies!

I per últim però no menys important volem enviar un fort agraïment una vegada més a Nutrició Sense Fronteres per la donació de 67 kg de menjar preparat!

Com veieu hem tingut una primera meitat del mes d’abril carregada de generositat. I per descomptat que des de Bon Voluntat en Acció us desitjem un Feliç Sant Jordi!