Agraïments pels donatius de Març!

Anem deixant el fred enrere i ja ens trobem cada vegada més gaudint d’un temps primaveral, i a Bona Voluntat en Acció ens inspirem per ajudar i mostrar suport sense descans mitjançant la nostra tasca del Servei Alimentari. Així, com sempre enfatitzem, els donatius que rebem d’altres entitats i col·laboradors són el que fan possible aquest servei.

Així, com cada mes, hem anat rebent diversos donatius de productes alimentaris i d’altres tipus llestos per al seu repartiment corresponent, pels quals volem mostrar el nostre agraïment infinit:

A Social Fooding i Cafeteria Don Teo els quals ens van fer arribar una vegada més productes de rebosteria, en aquest cas diversos tipus de Croissant en dues ocasions. Mireu quina pinta tenen!

A la Coordinadora d’Entitats del Poble sec que ens va fer arribar 100 kilograms de galetes. Moltes gràcies!

A la Parròquia Lourdes que en una ocasió ens ha entregat 67 kilograms d’aliments i productes diversos i en una altra 43 Kilograms més.

A Officetrades SA per ni més ni menys que 153 kilograms de pa Grissini Torino.

Finalment agrair als treballadors i treballadores concretament, de l’escola Sagrat Cor del barri de Sant Antoni per entregar un donatiu de 7 targetes per un import total de 360€ per comprar aliments als establiments Carrefour. Moltíssimes gràcies!