Nova edició del curs de manipulació d’aliments

El passat dissabte 16 de març, vam tenir el plaer d’organitzar una nova edició del curs de Manipulació d’Aliments a Bona Voluntat en Acció.

Amb la guia i la dedicació de la nostra estimada professora-voluntària, la Juana, qui ens ha acompanyat amb el seu suport durant tants anys, un total de 18 persones usuàries van tenir l’oportunitat de participar en aquesta formació. Al final del curs, tots i totes les participants van rebre el certificat de realització, una fita important en el seu camí cap a nous horitzons laborals.

Volem expressar un agraïment especial a la Juana per la seva dedicació i compromís envers el creixement i el benestar de la nostra comunitat. La seva passió per l’ensenyament i la seva generositat han estat fonamentals per a l’èxit d’aquesta iniciativa.

Continuem endavant amb el nostre compromís de proporcionar formació i oportunitats per al desenvolupament personal i professional dels membres de la nostra comunitat. Amb la col·laboració i el suport de persones com la Juana, estem segurs que podrem continuar fent una diferència positiva en les vides de moltes més persones. ¡Gràcies, Juana!