Agraïment a la fundació ÀUREA

Avui volem destacar i agrair el suport continu de la Fundació Àurea, que ha estat col·laborant amb la nostra entitat des de maig del 2023. La seva generositat i compromís han tingut un impacte profund en la nostra comunitat.

Cada dilluns, gràcies a la col·laboració de la Fundació Àurea, podem recollir donatius d’aliments i productes diversos que són fonamentals per al benestar i la subsistència de les persones usuàries de l’entitat. Durant el transcurs del 2023, aquesta col·laboració ha sigut especialment significativa, ja que hem rebut un total de 4.916 kg d’aliments i altres productes essencials.

Aquesta xifra impressionant no només reflecteix la generositat de la Fundació Àurea, sinó també la seva comprensió i empatia envers les dificultats que enfronten les persones a les quals ajudem. A través d’aquesta col·laboració, hem pogut proporcionar suport vital a les famílies de la nostra comunitat, ajudant-les a superar moments difícils i proporcionant-los una mica de llum en els seus camins.

Estem profundament agraïts per la dedicació i el suport continu de la Fundació Àurea. La seva col·laboració ha estat fonamental per al nostre treball i esperem poder seguir treballant junts per millorar les vides de moltes més persones en el futur. Seguirem endavant amb determinació i gratitud, sabent que junts podem fer una diferència positiva en la nostra comunitat.