Mites de l’amor romàntic amb AADAS

El divendres passat vam organitzar per a un grupet de les nostres persones usuàries una de les activitats de sensibilització proposades per l’Associació AADAS (Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment) sobre els mites de l’amor romàntic i la construcció de relacions saludables.

Aquest taller forma part del seu projecte “A tot arreu i a totes hores: prevenim les violències masclistes i patriarcals”, que consisteix a oferir una gran varietat d’espais formatius i de sensibilització que s’adaptin a les diferents realitats i necessitats dels centres i entitats. Després de conèixer-ho, no vam dubtar a contactar-les i coordinar-nos per a oferir aquesta activitat a les persones de Bona Voluntat, en detectar el seu interès per poder aprendre i reflexionar sobre aquestes temàtiques.

Ens ha encantat poder treballar en conjunt amb AADAS i agraïm en particular a Rebeca, la seva formadora, per tot el que hem après. Hem pogut anar identificant i desmuntant diferents mites patriarcals sobre l’amor romàntic que tan habitual és tenir interioritzats, i ser conscients de com aquests poden influir en la construcció de relacions tòxiques i amb presència de violències Destacar també la seva metodologia tan participativa i divertida amb la qual l’ha dut a terme, perquè a través de diferents dinàmiques i joc de rol, han anat apareixent reflexions i temes de conversa molt interessants.

Continuem treballant cada dia per un món lliure de violències!