Granja Natura de Navàs

Dissabte, 25 de maig: Avançant amb Bona Voluntat!

Avui hem viscut una jornada inoblidable a la Granja Natura de Navàs amb els nostres 38 valents nens i nenes de reforç escolar. Hem disfrutat d’un dia ple d’activitats emocionants on s’han convertit en autèntics granjers, pagesos, exploradors i intrèpids rastrejadors.

La Granja Natura de Navàs ofereix a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal·lacions i tallers que apropen als nens i nenes a la vida dels animals. Des dels més exòtics, com l’ós rentador, fins als més corrents que es troben als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors.

Els nens i les nenes han tingut l’oportunitat de tocar i alimentar una gran varietat d’animals fascinants, com iguanes, serps, daines, tortugues i molts altres amics de la granja.Els infants ho han passat genial. Han viscut un dia ple de moments meravellosos que sempre recordaran.

Volem agrair a totes i tots els que han col·laborat per fer possible aquesta increïble experiència. Seguim treballant amb passió per brindar als nens oportunitats úniques i enriquidores. Junts, aconseguirem grans coses!