Col·laboració amb Etnia Barcelona Foundation

El passat divendres 12 de maig, van venir les companyes de @etniabarcelona_foundation a fer cura de la salut oftalmològica dels nostres infants i joves.

La fundació Ètnia Barcelona té la missió de proporcionar accés a la salut visual dels menors en situació de risc i sensibilitzar la població de la importància de la visió, millorant així la qualitat de vida. Tenen com a objectiu evitar el fracàs escolar dels nens i nenes, a causa del poc accés a la salut visual i als seus tractaments. A més a més de crear una xarxa d’òptiques solidàries per dones de països subdesenvolupats per donar més servei a la comunitat local amb menys recursos econòmics.

Gràcies a la gran feina de les seves persones voluntàries, es va fer una revisió oftalmològica a 52 nens i nenes d’entre 6 i 18 anys i se’ls hi procurarà de forma totalment gratuïta ulleres en cas que sigui necessari.

Accions com aquestes són d’un benefici molt gran per a les famílies en situació de necessitat que atenem. Moltes gràcies a la fundació Etnia Barcelona.