“El meu mirall” amb els infants

Aquesta setmana, amb els infants del Reforç Escolar, hem finalitzat el projecte sobre autoestima des de la perspectiva de gènere “Qui soc jo?: El meu mirall”.

En les últimes sessions havíem estat treballant de forma personalitzada en el seu autoconeixement, responent diferents preguntes sobre ells/es mateixos/es -sobre les seves qualitats, habilitats, gustos i aficions, somnis, assoliments i suports- amb l’imprescindible suport de les persones voluntàries.

Ahir va ser el moment de passar a l’acció, traient el seu costat més creatiu en plasmar aquestes idees en una creació visual que es poguessin emportar per a casa i penjar en algun lloc quotidià visible.

La intenció és que aquesta producció artística sigui un recordatori visual sobre la importància de l’amor propi , perquè a més en el dibuix hi ha un mirall, perquè no oblidin, com havíem anat treballant, que cadascuna de nosaltres som especials i la persona més important del món per a una mateixa, i per això valorar-nos, cuidar-nos i estimar-nos és imprescindible.