Cinema Solidari: El Viaje de Harold per a benefici de Bona Voluntat en Acció


Ens complau anunciar una oportunitat única per gaudir d’una nit de cinema solidari en suport de Bona Voluntat en Acció. Marqueu la vostra agenda, perquè el dimarts 18 de juliol a les 20:15h, el Patronat PRONEC us convida a veure la pel·lícula “El Viaje de Harold” en els Cines Verdi (C/Verdi 32). Tota la recaptació de l’esdeveniment anirà destinada a Bona Voluntat en Acció. Si us plau, ajudeu-nos a difondre aquesta iniciativa solidària. Us hi esperem!

El cinema solidari és una oportunitat única per a la comunitat de gaudir d’una pel·lícula captivadora mentre col·laborem en una causa important. En aquest cas, PRONEC ha preparat una vetllada especial per recaptar fons en benefici de Bona Voluntat en Acció.

La pel·lícula que es projectarà, “El Viaje de Harold”, promet ser una experiència emocionant i inspiradora per a totes les persones assistents. El Cines Verdi, ubicat al carrer Verdi 32, acollirà aquest esdeveniment solidari, brindant una atmosfera acollidora per gaudir d’aquesta pel·lícula tant especial.

La recaptació de l’esdeveniment serà destinada íntegrament a Bona Voluntat en Acció, una organització dedicada a donar suport i acompanyament a les persones en situació de vulnerabilitat. Amb la vostra assistència, estareu contribuint directament a millorar les seves vides i a proporcionar-los oportunitats per créixer i prosperar.

Us demanem el vostre suport en la difusió d’aquest esdeveniment solidari. Compartiu la informació amb familiars, amics, amigues i col·legues, i animeu-los a participar. Quanta més gent s’hi sumi, més gran serà l’impacte positiu que podrem generar en les vides famílies que necessiten el nostre suport.

Podeu comprar les entrades fent click aquí!!

Si no pots assitir però vols col·laborar, pots realitzar una transferència bancària al compte de PRONEC:

ES64 3140-0001-95-001-24607-00

Agraïm a PRONEC, Cines Verdi i a Contracorriente Films per fer-ho possible.