Visita de Stefano Palatchi a BVA

Un Dia Inoblidable a Bona Voluntat en Acció amb la Visita de Stefano

El passat 10 de novembre va marcar un dia veritablement inoblidable per a nosaltres, ja que vam rebre la grata visita d’en Stefano Palatchi. L’emoció i l’alegria van inundar el nostre espai mentre compartíem moments especials amb aquest convidat tan especial.

Res ens omple de més satisfacció que poder compartir experiències significatives amb persones tan increïbles com el Stefano. La generositat i l’esperit solidari que ens acompanyen a Bona Voluntat en Acció es fan encara més evidents en dies com aquest.

Però això no és tot, tenim més emocions reservades per a vosaltres! Us demanem que marqueu en els vostres calendari el proper 7 de febrer. Estem emocionats i esperem amb moltes ganes veure-us al nostre proper esdeveniment: un concert solidari que promet ser inoblidable!

La música té el poder de unir cors i, en aquest cas, també té el poder de marcar la diferència. El 7 de febrer, la solidaritat tindrà un so únic al nostre concert, i volem compartir-ho amb tots vosaltres.

Així que, guardeu la data, prepareu-vos per a una vetllada plena de música i solidaritat.

No oblideu seguir-nos per obtenir més actualitzacions sobre l’esdeveniment. Estem emocionats i esperem comptar amb el vostre suport!