Un exitós Taller de Teatre per als nens i nenes de Bona Voluntat en Acció


Ens plau anunciar que els nens i nenes de Bona Voluntat en Acció han tingut una experiència increïblement enriquidora en el taller de teatre “Èssers humans i altres monstres”, organitzat per Dau al Sec. Aquest taller, que combina l’art amb la consciència social, ha estat un rotund èxit per a totes les persones participants.


Durant els últims dies, els infants han tingut l’oportunitat de treballar en la creació de personatges utilitzant materials reciclats i les llegendes de Catalunya com a font d’inspiració. Hem estat impressionats amb la seva creativitat i talent mentre donaven vida als seus personatges amb enginy i imaginació.

El taller de teatre “Èssers humans i altres monstres” ha proporcionat als nens i nenes una plataforma per expressar-se, explorar el seu potencial artístic i aprendre valors importants com la consciència social. A través de la interpretació i el joc teatral, han après a treballar en equip, a expressar les seves emocions i a transmetre missatges significatius.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a Dau al Sec i als talleristes per haver fet possible aquesta experiència tan enriquidora per als nostres infants. La seva dedicació i professionalitat han creat un entorn propici perquè els nens i nenes es desenvolupin i creixin en el món del teatre i l’expressió artística.

A més, volem aprofundir en el nostre agraïment a la Fundació Ordesa per la seva generosa subvenció econòmica. Gràcies a aquest suport, hem pogut sufragar els costos de l’activitat i continuar oferint experiències lúdiques i educatives de qualitat als nostres infants. Sense aquest suport, no hauria estat possible oferir-los aquesta oportunitat única.

Seguim treballant junts per construir un futur brillant per a tots els infants de Bona Voluntat en Acció. Estem compromesos a oferir-los experiències significatives i acompanyar-los en el seu creixement personal i artístic. Agraïm a totes les persones participants i col·laboradores i a tots els qui fan possible aquest camí d’aprenentatge i descobriment per als nostres nens i nenes. Amb el vostre suport continuat, continuarem generant oportunitats perquè el talent i la creativitat dels nostres infants brillin amb tot el seu esplendor. Gràcies per ser-hi sempre!