Treballant la igualtat en el Reforç Escolar

Aquest mes hem començat a realitzar petites càpsules de sensibilització en temàtiques de gènere, igualtat i diversitat amb els nens, nenes i adolescents del Reforç Escolar. Així, aprofitarem una estona cada setmana per a anar treballant des d’una perspectiva de gènere i a través de dinàmiques participatives diferents temes, com l’amor i les relacions, l’autoestima, la salut mental i les emocions, els conflictes, el masclisme, el racisme,  la sexualitat…

Amb els i les joves de la ESO, hem aprofitat per a passar un qüestionari amb la intenció de conèixer-los millor i de poder saber quins són els seus principals interessos i necessitats, per a poder tenir-les en compte a l’hora de realitzar les properes activitats.

Amb els infants de primària, hem fet un petit joc per enfortir la seva autoestima, posant un mirall amagat en una caixa que havien d’anar obrint i descobrint que ells i elles mateixes són la persona més important del món. També així per reflexionar sobre les qualitats que més valorem en les persones i com aquestes poden trencar amb els estereotips de gènere.

Continuem!