Tornen els Tallers de Cuina

Estem encantats d’anunciar que hem pogut reprendre els nostres estimats tallers de cuina, gràcies a l’ajuda inestimable de les nostres voluntàries Montse i Lucía, així com al suport del Centre Cívic El Sortidor, que ens va cedir l’espai necessari per a aquesta nova edició.

En aquesta ocasió, les persones usuàries de BVA van tenir l’oportunitat de tornar a gaudir de la màgia de la cuina. Des del primer cullerot de caldo fins a l’últim raig de xamfaina, els nostres usuaris i usuàries van poder experimentar i aprendre mentre preparaven delicioses receptes com pit de pollastre arrebossat, pollastre rostit, arròs de verdures i, per descomptat, una autèntica xamfaina.

L’ambient va ser d’allò més animat i enriquidor, ple de rialles, converses i, sobretot, de bona cuina. No hi ha res com compartir una taula plena de sabors.

Agraïm de tot cor a la Montse i la Lucía per la seva dedicació i entusiasme, així com al Centre Cívic El Sortidor per fer possible aquesta nova edició dels nostres tallers de cuina.

No et perdis cap detall sobre les properes aventures culinàries al nostre blog!