Testimonis

Amb motiu de la celebració del 25è Aniversari de Bona Voluntat en Acció, volem compartir testimonis de voluntaris i voluntàries de l’entitat on ens expliquen què fan, com se senten amb el que fan, quines experiències han viscut amb nosaltres…

Agustí Muns

Vaig començar a col.laborar amb BVA l’ any 1997, fa 25 anys. Sempre he estat a l’àrea d’alimentació preparant lots. El primer equip el vam formar: la María Birulés, en Julián Cuevas i jo. Preparàvem 16 lots. Més tard 50. Actualment es reparteixen uns 250 lots cada semana.

El vincle d’ amistat entre nosaltres encara dura avui en dia. En Julián ja no hi es entre nosaltres.

Durant tots aquests anys he conegut moltes persones, quasi totes elles, amb ganes d’ ajudar a la societat i amb un gran grau de compromís social.

BVA ha crescut molt en serveis, equips i personal especialitzat. Cal agraÏr la tasca que ha fet durant tot aquest temps.

Per qüestions d’edat i degut a la covid, al març de 2020, vaig deixar d’anar.

M’ agradaría anomenar algunes persones que vaig coneixer els darrers anys: l’Albert, el Sergio i el Manuel, que com el primer equip ens uneix una amistat bonica i ferma.

I per acabar agraïr la gran feinada que està fent l’Alí al magatzem, amb l’organització, confecció i distribució de cistelles.

Com diu l’Aurora les persones som un actiu important per BVA, i BVA ens permet tenir l’experiència que donant es reb molt més.

Una fraternal abraçada.

PRÒXIMAMENT MÉS TESTIMONIS!!