NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA!

Estem sota existències mínimes d’aliments i tenim molt poc per oferir a les famílies que atenem a Bona Voluntat que son més de 500 persones cada setmana. Persones que es troben en situació de vulnerabiltat i que lluiten día a día per sortir d’aquesta situació. És per això que hem decidit engegar aquesta campanya per proporcionar ajuda alimentària, productes bàsics de la llar i d’higene personal a totes aquelles persones que ho necessitin.
Si voleu col·laborar en aquesta campanya alimentària, podeu fer-ho de diverses maneres. Podeu donar aliments no peribles, com ara pasta, arròs, conserves, llegums, oli, sucre, farina, entre altres. També podeu donar productes d’higiene personal o de la llar, o fer una donació monetària que ens ajudi a comprar els aliments que més es necessitin. Nº de compte corrent de BVA: ES65 2100 3184 14 2200134947
La vostra ajuda és crucial, així que us animem a participar en aquesta campanya i a fer la diferència en les vides de les persones de la nostra comunitat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i suport en aquesta iniciativa tan important!!