Material escolar gràcies a la Fundació Ordesa

En el nostre últim projecte, no podem evitar sentir-nos plens de gratitud envers la Fundació Ordesa pel seu suport incondicional a la nostra organització. La seva generositat i compromís han tingut un impacte profund ja que ens han permès adquirir material escolar per als nens i nenes que són part integral de la nostra comunitat.

Durant aquesta iniciativa, hem tingut l’oportunitat de distribuir fins a 150 lots de material escolar, que inclouen des d’estoigs fins a llapis, retoladors, colors, marcadors, gomes d’esborrar, regles i fins i tot materials com esquadres i compàs. Aquest suport ha estat essencial per alleujar la càrrega econòmica que moltes famílies experimenten durant la temporada de tornada a l’escola.

Però això no és tot, gràcies a la Fundació Ordesa, hem pogut oferir experiències úniques com les sortides a la Granja Natura Navàs i a Dau al Sec Arts Escèniques, que vam tenir el plaer de compartir anteriorment. Aquests moments especials han estat possibles gràcies al vostre suport. A més, hem invertit en jocs de taula que no només promouen el desenvolupament cognitiu dels nens i nenes, sinó que també fomenten les interaccions i les relacions entre ells.

La Fundació Ordesa ha deixat una empremta profunda en les vides dels que som part de la nostra entitat, i estem emocionats per continuar treballant junts en projectes que canvien vides. La vostra dedicació a millorar les oportunitats educatives i de desenvolupament és una inspiració per a tots nosaltres.