L’arbre dels assoliments amb el Grup de Dones

Avui, en el Grup de Dones, hem continuat treballant en la nostra autoestima a través de la tècnica del “arbre dels assoliments”.

Per a això, ens hem pres el temps necessari per a fer introspecció que ens permetés redactar una llista d’aspectes sobre nosaltres mateixes que després plasmar de manera creativa en el nostre propi arbre.
En les arrels hem situat les nostres principals qualitats i virtuts; en el tronc, les nostres habilitats i capacitats; en les branques, les persones o activitats que ens donen suport i sostenen en el nostre dia a dia; i finalment, en els fruits o flors, els assoliments que hem aconseguit i dels quals ens sentim més orgulloses.

Ha estat una bonica manera de conèixer-nos més a nosaltres mateixes, de valorar-nos i reconèixer-nos les nostres qualitats i èxits, de reflexionar sobre la nostra pròpia autoestima, de les dificultats que travessem per a sostenir-la i de com aquesta està altament condicionada pels mandats de gènere patriarcals.

També hem compartit eines i recursos per a poder treballar-la, destacant l’autocura com un dels seus pilars fonamentals. Trobar encara que sigui petits espais en el dia a dia per a regalar-nos moments que ens calmin i facin sentir bé és fonamental, i per això, per a acabar, hem fet una pluja d’idees d’exemples d’activitats o accions que podríem fer, ajudant-nos d’un joc de cartes que ens ha servit d’inspiració.

Creiem que ha estat un espai molt gratificant i en el qual hem pogut continuar connectant més entre nosaltres