Jornada d’Informació, consells de SOAPI

Avui, 10 d’octubre, hem tingut una visita molt especial al nostre centre. Una tècnica del SOAPI ha vingut a oferir una xerrada informativa a les persones usuàries de BVA. Aquesta xerrada ha estat especialment dissenyada per a aquelles persones que han arribat recentment a Barcelona i està carregada d’informació rellevant sobre la ciutat, els recursos disponibles, els tràmits d’estrangeria i les oportunitats de formació.

Ens ha emocionat veure com 25 persones usuàries de BVA han tingut l’oportunitat de participar en aquesta xerrada tant enriquidora. Com a reconeixement per la seva assistència i interès a totes les persones participants rebran un certificat que testificarà la seva presència en aquesta sessió informativa.

Estem compromesos a proporcionar el millor suport possible a aquells que han arribat a Barcelona en busca d’un nou començament i estem agraïts per tenir l’oportunitat de col·laborar amb organitzacions com el SOAPI per aconseguir-ho.

Gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta xerrada i als nostres estimats usuaris i usuàries de BVA que han mostrat un interès tan gran en aquesta oportunitat d’aprenentatge.