Explorant les Delícies del curs de cuina II

El 17 d’octubre es va fer la segona edició del curs de cuina de Bona Voluntat en Acció. Un grup de persones usuàries de BVA va embarcar-se en un emocionant viatge culinari per descobrir les autèntiques delícies de la cuina tradicional. Benvinguts a la nostra trobada culinària, on vam aprendre a preparar tres plats exquisits: Croquetes, truita de patates i patates vuides.

Sota la guia experta de les talentoses xefs Montse i Lucía, vam explorar els secrets i les tècniques que fan que aquests plats siguin tan apreciats a casa nostra. Vam tallar, barrejar i cuinar amb passió, tot mentre compartíem rialles i històries sobre la nostra pròpia relació amb aquests menjars tradicionals.

Però aquesta experiència va més enllà de la cuina; és una oportunitat per unir-nos com a comunitat. Agraïm profundament a totes les persones participants per ser part d’aquesta experiència compartida. És gràcies a la vostra passió i interès que aquest taller ha estat molt especial.

Volem expressar un agraïment especial a @ccelsortidor per fer possible aquesta inoblidable jornada. Sense el vostre suport, aquesta trobada culinària no hauria estat una realitat.