Els Joves Units de Poble-sec Sumen 258 Brics de Llet

El 8 de setembre va ser un dia especial per a la nostra comunitat, ja que vam rebre una generosa donació d’aliments per part del grup Joves Units Poble-sec. Aquesta admirable iniciativa va ser possible gràcies als esdeveniments organitzats al llarg del mes de juliol, els quals van aconseguir reunir un total de 305€. Aquesta quantitat va ser destinada íntegrament a la compra d’aliments, i avui volem destacar el seu compromís i la seva dedicació en la seva missió.

Els Joves Units Poble-sec van prendre un compromís ferm i ho van complir amb determinació. La seva donació es va materialitzar en 258 brics de llet adquirits en un comerç local del Poble-sec, el SUMA, situat al carrer Radas 32. Aquesta elecció va ajudar a donar suport als petits negocis de la nostra comunitat mentre es proporcionava alimentació a aquells que més ho necessitaven.

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a totes les entitats i persones que van col·laborar en els esdeveniments organitzats per Joves Units de Poble-sec. Sense la vostra ajuda i solidaritat, aquesta donació no hauria estat possible.

En particular, volem destacar i agrair el treball i la dedicació dels membres de Joves Units Poble-sec. La vostra passió per millorar la nostra comunitat és veritablement inspiradora i un exemple a seguir.