Donacions gràcies a Amazon

En el nostre últim esforç solidari, volem expressar la nostra gratitud als voluntaris i voluntàries d’Amazon, que han estat la força impulsora d’aquesta increïble iniciativa. Gràcies a ells, hem pogut donar suport a aquells qui més ho necessiten.

Hem lliurat 200 kits d’higiene que inclouen productes essencials com gel, xampú, desodorant, llet corporal, ganivetes d’afaitar, espuma d’afaitar, compreses, detergent i rentaplats. Sabem que no hem pogut reunir 200 de cadascun d’aquests articles, però cada kit representa una gran diferència en la vida de les persones que els reben. La higiene és un dret fonamental i això ens anima a continuar treballant per aconseguir més recursos per a aquells que els necessiten.

A més, el 5 d’octubre, vam rebre 14 caixes amb 100 kits de Clean the World, que ens van arribar directament des dels Estats Units. Aquests kits individuals inclouen estris per a la higiene dental, xampú i gel de viatge. Aquesta col·laboració internacional ens recorda la importància de la solidaritat sense fronteres.

I com a punt àlgid, el 6 d’octubre vam distribuir unes bosses d’aperitius per dinar/berenar que contenien fruita, batut, iogurt de fruita beguda, barreta energètica i un petit joguinet. Aquesta petita dosi de felicitat ha arribat als cors de molts nens i nenes que es mereixen una mica d’alegria.

No podem deixar de destacar l’enorme suport dels voluntaris i voluntàries d’Amazon, que continuen demostrant el seu compromís amb la nostra comunitat i amb aquestes causes solidàries. A tots vosaltres, que sou part d’aquesta comunitat solidària, us donem les gràcies de tot cor. És junts que aconseguim fomentar el canvi i fer una diferència real en les vides de les persones més necessitades.