Dones en Acció Sessió a Montjuïc

El passat 18 de maig de 2023, el grup de Dones en Acció es va reunir per dur a terme la seva sisena sessió al Parc de Montjuïc. En aquesta ocasió, l’objectiu principal va ser promoure connexions fortes i crear un espai segur on totes les participants se sentissin còmodes i protegides.

Durant la sessió, es van realitzar diverses dinàmiques de grup que van permetre construir confiança i reforçar els llaços entre les dones. Mitjançant converses i activitats, cada moment es va convertir en una experiència especial, en la qual es va fomentar el companyerisme i el suport mutu.

Com a cloenda de la jornada, es va celebrar un agradable pica-pica on regnaven les rialles, les històries i el bon menjar. Va ser una meravellosa manera de gaudir de la mútua companyia, creant records inoblidables.

Aquesta trobada del grup Dones en Acció al Parc de Montjuïc evidencia el compromís d’aquestes dones per enfortir els llaços entre elles i crear un entorn on se sentin segures i recolzades. És un exemple inspirador de treball en equip i empoderament femení.