Taller nadalenc amb els nens i nenes de BVA

Els nens i nenes de Bona Voluntat han participat en un encantador taller de Nadal, inspirat en les properes festes nadalenques. Aquesta activitat va ser molt més que una simple celebració; va ser una oportunitat per connectar-se, compartir somnis i donar la benvinguda al 2024 amb esperança.

Per iniciar el taller, vam començar compartint un desig per al nou any, establint una atmosfera positiva i col·laborativa. Després, vam presentar l’obra de l’artista multidisciplinària Gillian Wearing, que ens va convidar a reflexionar i expressar-nos a través de la seva artística visió del món.

Un dels moments més destacats va ser la creació del “Mur dels Desitjos”. Aquest espai, que va prendre vida gràcies als petits i petites artistes de Bona Voluntat en Acció. El mur es va convertir en una galeria viva de desitjos per al futur, reflectint l’esperança i les aspiracions no només dels nens i nenes, sinó de tots els membres de la comunitat.

La segona part del taller va implicar la utilització de materials variats perquè confeccionessin postals, garlandes i corones. Aquesta activitat va afavorir la creativitat dels nens i nenes, convertint l’espai en un taller vibrant ple de colors i imaginació.

La tarda va estar plena de petits moments compartits i la creació d’adorns de Nadal va convertir-se en una activitat màgica. Els infants van gaudir no només del procés de creació, sinó també de la possibilitat de compartir aquests moments amb els altres, fent que cada ornament sigui una petita obra d’art plena de significat.