Sortim a la tele!

En aquest reportatge que ens ha fet la Queralt Gómez per betevé us expliquem com funciona l’entitat. https://beteve.cat/societat/bona-voluntat-en-accio-menjar-recursos-trobar-feina/?fbclid=IwAR2wSmOa249FeU748VWP-qcZ4vDkJ01e29-WliSsiXcErmrJbqi_Yc5nZgg Ens quedem amb el missatge final: “De mans, aquí sempre en falten”.

Donació del Centre Parroquial de Sarrià!

El Centre Parroquial de Sarrià va fer un recapte en favor de BVA que va acabar a la seva Festa de Cloenda de la temporada. Va ser un esdeveniment al Sagrat Cor de Sarrià on es jugaren diversos partits de futbol i on es recaptaren 102 kg d’aliments.   Moltes gràcies per contribuir amb la…

Vam estar al 150è aniversari del barri del Poble-sec.

El dissabte 15 es va celebrar el 150è aniversari del barri del Poble-sec. Entre d’altres activitats va coincidir amb la Mostra d’entitats del Poble-sec, organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. BVA va estar present a una de les carpes inscrivint nous voluntaris i donant a conèixer la nostra entitat.

Himaya ens ha fet una donació de 300 euros!

Himaya és una associació sense ànim de lucre que ajuda als refugiats oferint-los una vivenda digna com a alternativa als camps de refugiats. En aquestes habitatges poden esperar fins que es resolgui la seva tramitació d’asil o reagrupació familiar. Himaya ens ha fet una donació per valor de 300 euros de 130 gels de dutxa i 135 paquets de cereals. Moltíssimes mercès!

Gala benèfica a favor de Bona Voluntat en Acció

El programa de ràdio LA CITA de CoolturaFM organitza una gala benèfica a favor de la nostra ONG Bona Voluntat en Acció, dijous 20 de juny a les 20.30h, a l’Eixample Teatre (C/Aragó 140). Participaran humoristes com Toni Moog, Quique Macías i Víctor Parrado, el mag Gerard Borrell, els cantants Joan Vázquez i Raquel Brandía…