Tres Joves de Bona Voluntat en Acció s’uneixen a CNM

El 19 de setembre, una jornada plena d’emoció va omplir les piscines del Club Natació Montjuic. Amb ganes i determinació, 15 nens i nenes del Poble-sec van participar en una prova de natació amb un somni: guanyar una beca anual per a la pràctica de natació i waterpolo.

Avui, estem encantats d’anunciar que tres joves extraordinaris de Bona Voluntat en Acció han estat seleccionats per formar part de l’equip CNM! Aquesta oportunitat canviarà les seves vides, ja que podran gaudir d’entrenaments i competicions becats durant la temporada 2023-2024.

Aquesta història és un testimoni de la dedicació i l’esforç que aquests nens i nenes han dedicat a la seva passió per la natació. No només celebrem els guanyadors i guanyadores, sinó que també felicitem tots els participants per la seva determinació en aquesta jornada.

El Club Natació Montjuic és més que una entitat esportiva; és un lloc on els somnis es fan realitat i les oportunitats es concreten. Ens sentim orgullosos de ser part d’aquesta comunitat dedicada al creixement.