Reis Solidaris al Poble-sec 2019

Els Reis Solidaris són una campanya solidària de recapte de jocs i joguines nous així com de material escolar i està destinada als nens i nenes de les famílies més necessitades del Poble-sec.

La campanya, que es va realitzar del 16 al 30 de desembre de 2019, ha estat aquest any organitzada per Bona Voluntat en Acció, Parròquies del Poble-sec, Càritas Diocesana de Barcelona i Amics de la plaça de Santa Madrona, i coordinada per Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i el Compartim Poble-sec.

També s’ha comptat amb la col·laboració d’empreses, particulars i institucions que han fet les donacions (Escola Oak House, HAVAS,…) i de tots els voluntaris i voluntàries que van fer possible la campanya.

El Centre Cívic el Sortidor va estar l’escenari on una vintena de voluntaris van preparar els lots amb les joguines recollides durant la campanya.

Al final de la campanya s’ha aconseguir que 157 nens i 150 nenes de les famílies més desafavorides del barri hagin tingut lots de 5 joguines noves per nen/a:

1 joguina nova, alguna cosa de material escolar i 3 joguines més senzilles.

Moltes gràcies a tots el que heu participat!