Rebem un cop de mà extra amb els voluntaris de CaixaBank

Aquesta setmana estem rebent la col·laboració del voluntaris de CaixaBank, dintre del programa “la Setmana Social” que promou aquesta entitat entre els seus empleats. Ens han ajudat a preparar els lots de queviures per als nostres usuaris / es i també han fet l’inventari d’aliments.

La Setmana Social es duu a terme entre els dies 7 i 15 d’abril a tota Espanya. Durant aquests nou dies, un de cada quatre empleats de CaixaBank, la Fundació Bancària ”la Caixa”, CriteriaCaixa i filials participaran, de forma voluntària, en algunes de les 3.500 activitats que unes 1.500 entitats socials locals han posat a la seva disposició a totes les províncies d’Espanya.

Molt benvinguda aquesta ajuda extra per portar a cap les tasques d’aquestes dies. Moltíssimes gràcies.

Leave Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *