Col·laboració amb la Fundació Barraquer

L’any 2023, vam iniciar des de l’entitat una col·laboració amb la Fundació Barraquer.

Aquest treball en xarxa sorgeix de les dificultats que ens trobem de forma periòdica per a que les nostres famílies, tant adults com infants, puguin cobrir una necessitat tant bàsica com ho és la salut oftalmològica.

En la nostra societat, les dificultats relacionades amb la visió augmenten cada dia que passa, i per a aquelles famílies que es troben en situacions socials i econòmiques complexes, no sempre és possible fer front a la despesa que suposa fer-hi front.

A través de la Fundació Barraquer, en conveni amb les botigues de General Òptica, un total de 15 persones ateses per l’entitat al llarg del 2023 i del 2024 han pogut rebre una revisió adequada i ulleres graduades segons les seves necessitats per un preu social reduït de 40€. En alguns casos, aquesta suma econòmica s’ha aconseguit a través de la publicació d’aquesta necessitat a la web de Miaportación, amb qui mantenim una relació que s’allarga molt en els anys.

Agraïm molt tant a la Fundació Barraquer per a aquest treball conjunt tant fructífer i a Miaportación per ajudar a les nostres famílies amb les necessitats publicades. Seguim!